El MORA ja està disponible!

El MORA ja està disponible!

El Mercat online del raïm d’INNOVI és una eina gratuïta i és una oportunitat per a viticultors i elaboradors. Per accedir al MORA cal entrar al web mora.innovi.cat

Anunciem el retorn del MORA, el Mercat Online de Raïm, que es consolida com una eina imprescindible per a la indústria vitivinícola. En col·laboració amb INAUDIT Developing Business, soci del clúster, el MORA s’apropa a la seva segona edició amb una plataforma renovada i millorada.

El MORA s’ha consolidat com una eina essencial per establir connexions entre viticultors i elaboradors en el mercat del raïm. Mitjançant aquesta plataforma, els viticultors poden publicar les seves ofertes de raïm, mentre que els elaboradors poden expressar les seves demandes específiques.

En aquesta segona fase, el MORA manté el seu enfocament en el raïm com a matèria primera fonamental per a l’elaboració de vins i escumosos de qualitat. La plataforma proporciona una interfície senzilla i detallada perquè els usuaris puguin publicar les seves ofertes i demandes de raïm, incloent informació rellevant com la varietat, la Denominació d’Origen, el tipus de producció, el mètode de collita, el rendiment per hectàrea i el tipus de formació dels ceps, entre d’altres.

Des d’INNOVI convidem a tots els viticultors i elaboradors interessats a unir-se al MORA i aprofitar les seves funcionalitats per millorar les seves activitats i establir noves connexions en el mercat del raïm. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al suport d’ ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Accedeix a MORA

Comparteix: